Prijava

Vaša prijava

Počeo malonogometni turnir Kup HVIDR-e: Sudjeluju čak 44 ekipe, najboljima vrijedne novčane nagrade

[]

turnir

Čak 44 ekipe ove godine prijavile su se na malonogometni turnir Kup HVIDR-e koji je počeo u petak u Velikoj Gorici. Sve utakmice se igraju u Dvorani Srednjoškolskog centra, a ulaz je besplatan.

Finalna utakmica na rasporedu je 7. siječnja kada ćemo doznati pobjednika ovogodišnjeg turnira s bogatim fondom.

Pobjednici će dobiti 3000 eura i pehar, drugoplasirana ekipa 1500 eura i pehar, a treća ekipa 700 eura i pehar. Utješna novčana nagrada u iznosu od 300 eura i pehar pripast će i četveroplasiranoj ekipi.

Nagrade će dobiti i najbolji strijelac, vratar i najbolji igrač cijelog turnira.

Podsjetimo, lani je pobjeda pripala momčadi The Secret Cluba koji su u finalu bili bolji od ekipe CB Va Bene, konačni rezultat je bio 4:2 za The Secret Club. Josip Marinić iz The Secret Cluba proglašen je najboljim igračem, a u isti klub otišla je i nagrada za najboljeg vratara koja je uručena Leonu Išeku. Najbolji strijelac sa šest pogodaka bio je Josip Brkić iz SC Flegara, a nagrada za fair play uručena je momčadi Iličić Monta.

Objava Počeo malonogometni turnir Kup HVIDR-e: Sudjeluju čak 44 ekipe, najboljima vrijedne novčane nagrade pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.