Prijava

Vaša prijava

Danas obavite kupovinu za vikend: Za Tri kralja gotovo nitko ne radi, slijedi neradna nedjelja – evo kako (ne) rade trgovine u Velikoj Gorici

[]

blagdan

Zakonske odredbe o neradnim nedjeljama za trgovce ove će godine doći do punog efekta. Podsjetimo, zakon koji je to regulirao stupio je na snagu 1. srpnja prošle godine pa je dopuštenih 16 radnih nedjelja trebalo rasporediti na 6 mjeseci. I s tim je bilo problema, a sada tih 16 nedjelja treba rasporediti na čitavu godinu.

A kako će to izgledati vidjet ćemo već ovaj vikend. Sutra je blagdan Sveta tri kralja na koji se nastavlja neradna nedjelja. To znači – najbolje bi bilo danas nabaviti potrepštine za čitav vikend.

Sutra će trgovine u Velikoj Gorici biti zatvorene, a dobar dio njih neće se otvoriti prije ponedjeljka.

Intersparove trgovine u našem gradu sutra neće raditi, a u nedjelju bit će otvoren samo hipermarket u Rakarskoj ulici 13.

Kaufland otvara vrata tek u ponedjeljak, dakle za vikend ne možete u kupovinu u tu trgovinu.

Obje goričke trgovine Lidla rade samo danas i potom zatvaraju vrata do ponedjeljka.

KTC, kao što smo vjerojatno već naviknuli, ne radi blagdanima, praznicima i nedjeljama.

Studenac na Trgu Stjepana Radića radit će u nedjelju, 7. siječnja, od 7 do 21 sat kao i onaj na Trgu kralja Tomislava. Ostale dvije goričke poslovnice tog lanca bit će u nedjelju zatvorene.

Eurospin neće raditi ni u subotu niti u nedjelju.

Konzumove trgovine u Velikoj Gorici bit će na blagdan Tri kralja zatvorene, dok će dan kasnije, u nedjelju, raditi supermarket u Kurilovcu, Ulica Nikole Tesle 111, od 8 do 13 sati. Radno vrijeme ostalih Konzumovih trgovina provjerite OVDJE.

I većina velikih šoping centara u Zagrebu ovog vikenda bit će zatvoreno. Tako primjerice Arena centar neće raditi niti jednu nedjelju u siječnju, a vrata kupcima neće otvoriti niti sutra na Tri kralja. Ipak, dva centra najbljže Velikoj Gorici radit će u nedjelju 7. siječnja – Avenue Mall i Supernova Buzin.

Objava Danas obavite kupovinu za vikend: Za Tri kralja gotovo nitko ne radi, slijedi neradna nedjelja – evo kako (ne) rade trgovine u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.