Prijava

Vaša prijava

FOTOGALERIJA Velika fašnička povorka nasmijala i zabavila goričku publiku. Program se nastavlja u Parku F. Tuđmana

[]

fašnička povorka

Velika fašnička povorka prošla je u subotu popodne središtem Velike Gorice. Publici i žiriju predstavilo se 19 skupina, a među njima su bile i dvije skupine iz inozemstva, jedna slovenska, a druga bugarska.

Povorka je krenula iz Školske ulice pored Tržnog centra kroz Zagrebačku, a kod hotela Bijela ruža svaka skupina izvela je kratki program. Sve je vodio komičar Mario Petreković uz pomoć Princa Fašnika i Princeze.

Prva se predstavila skupina iz Plesnog kluba Barbara, nakon njih slijedio je Puhački orkestar DVD-a Velika Gorica a onda Cheerleading klub Vegasice. Društvo žena Novo Čiče donijelo je dašak proljeća s temom „Čički suncokreti“. Afričko pleme Hula-Hula odnosno Grupa Velika Gorica na fašnik je stiglo ponovno nakon 25 godina. KUD Ščitarjevo predstavio je „Selske zgode i nezgode“, a publiku je rasplesao KUD Slavuj koji je izveo „Đelem, Đelem“. Skupina VG Dame predstavile su se temom Barbie, a KUD Gradići aktualizirao je temu rada dostavljača hrane i stranih radnika.

Aktualna tema uvođenja vojnog roka poslužila je KUD-u Velika Mlaka da ispita tko želi u vojsku dok se KUD Vrhovje predstavio s temom Svadba. DVD Vrbovo podsjetilo je kako se nekada išlo na Petek na Gorice, a FA Turopolje prikazo je Svate. Udruga Vukovina u srcu pred goričku publiku dovela je sirene s Vukovinskog jezera i ribiče, a gorički gimnazijalci za temu su odabrali održivi razvoj.

Sve njih publika je nagradila velikim pljeskom, a žiri će večeras objaviti tko kući nosi zlatni, srebreni i brončani kranfnoled.

Program se nastavalja u velikom fašničkom šatoru gdje će nakon što Princ Fašnik zbog lošeg vladanja završi na lomači, sve zabavljati grupe Viking i Turbo X. Vrhunac karnevalske zabave očekuje nas u 19:30 sati kada nastupa Indira Forza koja će izvesti svoje najpoznatije hitove.

Veliku fotogaleriju donosimo na Favebooku.


fašnička povorka

 
fašnička povorka

fašnička povorka

fašnička povorka

fašnička povorka

 

Objava FOTOGALERIJA Velika fašnička povorka nasmijala i zabavila goričku publiku. Program se nastavlja u Parku F. Tuđmana pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.