Prijava

Vaša prijava

Policija objavila detalje napada na 40-godišnjaka: Dvojac ga sačekao ispred stana i počeo mlatiti

[]

ispred stana

Policija je dovršilia kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda na štetu 40-godišnjeg muškarca. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su prvoosumnjičeni i zasada nepoznati drugoosumnjičeni u subotu 2. ožujka u Velikoj Gorici, ispred stana gdje boravi oštećeni, zajedno presreli i fizički nasrnuli na njega u namjeri da ga teško tjelesno ozljede, navode iz policije.

Sumnja se, da su se osumnjičenici nepoznatim osobnim automobilom dovezli do adrese oštećenog te su ga po izlasku iz vozila presreli i fizički napali na način da su ga više puta po glavi i tijelu udarili rukama, nogama i drškama vatrenog oružja. Nakon toga su ga ugurali u tovarni prostor njegovog teretnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka gdje su ga nastavili udarati.

Prvoosumnjičenog su policijski službenici zatekli na mjestu događaja te je uhićen dok se drugoosumnjičeni pobjegao osobnim automobilom.

Ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Prvoosumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom  državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja, kažu iz policije.

Objava Policija objavila detalje napada na 40-godišnjaka: Dvojac ga sačekao ispred stana i počeo mlatiti pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.