Prijava

Vaša prijava

Vozila u suprotnom smjeru: Opasna vratolomija vozačice na frekventnom križanju Sisačke i Ulice 153. brigade u Velikoj Gorici

[]

u suprotnom smjeru

Čitatelj Gorice.info poslao nam je fotografije vožnje u suprotnom smjeru koje je snimio čekajući na semaforu na iznimno frekventnom velikogoričkom križanju Ulice 153. brigade (državne ceste D31) i Sisačke. Ni sam nije vjerovao kada je ugledao automobil koji mu se približava  iz smjera sajmišta, ali to je bio samo početak opasne vratolomije.

– Za volanom tog automobila bila je jedna gospođa. Očekivao sam da će se polukružno okrenuti koristeći autobusno ugibalište koje se tamo nalazi i vratiti prema sajmištu na pravoj strani ceste. No to se nije dogodilo. I onda je počeo show. Krenula je prema meni i bez vidljivog uzbuđenja se ubacila na drugu stranu ceste bez obzira na prometnu gužvu koja u tom trenutku nije bila mala. Nastavila je, sada na pravoj strani ceste, prema Domovinskom mostu – ispričao nam je čitatelj.

Iako je teško točno tvrditi kako se vozačica našla u suprotnom smjeru, moguće je da se to dogodilo dvestotinjak metara južnije od križanja na kojem je nastavila svoju prometnu vratolomiju. Dakle, moguće je da je na kraju Ulice I. G. Kovačića, kod reciklažnog dvorišta, umjesto obavezno desno skrenula lijevo i našla se u suprotnom smjeru. Slučajno ili namjerno, to samo ona zna.

Kazna za ovakav prometni prekršaj je visoka, može ići i više od 2500 eura, a prekršitelji mogu završiti i do 60 dana u zatvoru.

Budući je većina frekventnih velikogoričkih raskrižja pokrveno kamerama koje snimaju prometne prekršaje, niti vozačica koja je vozila u suprotnom smjeru ne bi se trebala previše iznenaditi ako dobije kaznu

Objava Vozila u suprotnom smjeru: Opasna vratolomija vozačice na frekventnom križanju Sisačke i Ulice 153. brigade u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.