Prijava

Vaša prijava

Glumačka družina Histrion gostuje u Velikoj Gorici: Obiteljska komedija „Mali raj“ zabavit će i nasmijati publiku

[]

histrion

Glumačka družina Histrion gostuje u Velikoj Gorici s predstavom „Mali raj“. Predstavu možete pogledati u srijedu, 13. ožujka od 20 sati.

Redatelj predstave je Zoran Mužić, a nastala je prema tekstu Milana Grgića. U glavnim ulogama su Ana-Marija Percaić, Hrvoje Klobučar, Ivica Pucar i Borna Galinović.

Stavljajući na svoj program obiteljsku komediju „Mali raj“, Glumačka družina Histrion odaje počast znamenitom piscu, komediografu, libretistu i scenaristu Milanu Grgiću. U veseloj igri susreću se spisateljska vještina i histrionsko glumačko nadahnuće i stvaraju predstavu koja slijedi bogatu tradiciju histrionskih izvedbi, najavljuju iz Pučkog učilišta.

histrion

Ljubavna priča smještena je u nepristupačan motel “Mali raj” gdje su se skrili ljubavnici Adela i Nikola, ali ih u sobi neprestano ometaju recepcioner i inženjer iz susjedne sobe. Autor se poigrava muško-ženskim odnosima i svađama između Dalmatinca i Zagorca oko vina i nogometa.

Ulaznice su 10 eura, a predstava igra u dvorani Gorica.

histrion
Foto: Promo / Histrion

 

Objava Glumačka družina Histrion gostuje u Velikoj Gorici: Obiteljska komedija „Mali raj“ zabavit će i nasmijati publiku pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.