Prijava

Vaša prijava

Počinje Tjedan restorana: Poznati gorički restoran nudi ručak i večeru od tri slijeda po promotivnim cijenama

[]

restoran

Mnogima draga gastro manifestacija Tjedan restorana počinje u petak, 15. ožujka i traje do 24. ožujka. Među brojnim restoranima koji gostima nude ručak i večeru po promotivnim cijenama, je i poznati gorički restoran Mon Ami.

Cijena menija od tri slijeda za ručak je 22 eura, a za večeru 24 eura. Uz ručak ili večeru mogu se popiti fina vina na čaše domaćih vinara po promotivnim cijenama od tri odnosno četiri eura.

– Povodom posebnog tjedna koji je pred nama, pripremili smo vam posebna ukusna iznenađenja – isprobajte naše menije, sastavljene od tri izvanredna slijeda. Pojedina jela obogatili smo autentičnim okusima našeg kraja, a imate mogućnost birati između dva morska menija i jednog mesnog menija, no nudimo vam i mogućnost kombinacije – poručuju iz Mon Amia.

restoran

Tjedan restorana je promotivna akcija koja se organizira po 14. put kako bi se promovirala gastronomska scena Hrvatske. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima nudeći posebne promotivne ponude. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Održava se dva puta godišnje, u proljeće i na jesen.

Objava Počinje Tjedan restorana: Poznati gorički restoran nudi ručak i večeru od tri slijeda po promotivnim cijenama pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.