Prijava

Vaša prijava

U subotu obilježavamo Dan narcisa: Kupnjom cvijeća podržavamo prevenciju protiv opake bolesti od koje umiru brojne žene

[]

dan narcisa

U brojnim gradovima i općinama Zagrebačke županije u subotu će se održati Dan narcisa posvećen oboljelima od raka dojke. Akciju tradicionalno organizira Udruga edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije.

Iz udruge pozivaju Velikogoričane da im se pridruže u subotu na Tržnom centru od 8 do 12 sati i podrže ovu javnozdravstvenu akciju.

Dan narcisa je humanitarna akcija u kojoj se toga dana prodaju poklonjeni narcisi, a prikupljena sredstva namijenjena su prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. Ova se manifestacija održava pod zajedničkim sloganom u svim gradovima Hrvatske koji imaju klubove žena liječenih i operiranih na dojci.

Karcinom dojke jedna je od najčešćih smrtonosnih bolesti u žena. Zato je važno osvijestiti građane o načinima prevencije i kako možemo očuvati svoje zdravlje, poručuju iz Udruge edukacijom protiv raka dojke.

Objava U subotu obilježavamo Dan narcisa: Kupnjom cvijeća podržavamo prevenciju protiv opake bolesti od koje umiru brojne žene pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.