Prijava

Vaša prijava

Most u Velikoj Gorici predstavio mjere za poboljšanje standarda građana: Grmoja najavio porezno rasterećenje i borbu protiv korupcije

[]

standarda građana

Nikola Grmoja, kandidat za premijera predstavio je u subotu u Velikoj Gorici Mostove mjere za povećanje standarda građana. Kao glavne postavke istaknuo je porezno rasterećenje i obračun s korupcijom.

– Predlažemo smanjenje poreza na dohodak s 20 na 15 posto. Mirovine moraju rasti i uskladiti se s inflacijom, a mora se ulagati i u istraživanje, razvoj i obrazovanje i tako potaknuti naše gospodarstvo, to je jedini put – rekao je Grmoja uz poruku obrtnicima koji su u paušalnom obrtu da će kada dođu na vlast podignuti prag za ulazak u PDV s 40.000 na 60.000 eura.

Istaknuo je kako je Most jedina stranka koja je predstavila program s kojim izlazi na izbore.

– SDP tvrdi da ga ima, HDZ još s njim nije izašao, a to pokazuje koliko zapravo smatraju da je važno izaći pred građane s konkretnim rješenjima – kazao je Grmoja.

– Istraživanja pokazuju da gubimo milijarde zbog korupcije, sav taj novac ćemo usmjeriti prema našim građanima, obrtnicima, poduzetnicima i tu je Most jedina garancija za obračun s korupcijom – poručio je Grmoja.

Most će u utorak predstaviti nositelje lista i imena kandidata, a u navečer će ih predati DIP-u.

Objava Most u Velikoj Gorici predstavio mjere za poboljšanje standarda građana: Grmoja najavio porezno rasterećenje i borbu protiv korupcije pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.