Prijava

Vaša prijava

Danas je vrijeme za šoping u zadnji tren: Evo do kada danas rade trgovine u našem gradu, a sutra i prekosutra bit će sve zatvorene

[]

blagajnica

Danas je dan kada trebate obaviti šoping za sljedeća dva-tri dana budući će trgovine biti zatvorene za Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak. No, većina trgovina u Velikoj Gorici danas će raditi do večernjih sati.

Lidlove trgovine u Velikoj Gorici radit će u subotu do 21 sat, a u nedjelju i ponedjeljak bit će zatvorene.

KTC na Tržnom centru također će, nakon današnjeg dana, vrata kupcima otvoriti tek u utorak.

Sparovi supermarketi na Tržnom centru i u Ulici Matice hrvatske, kao i Intersparov gorički hipermakret radit će danas do 21 sat, a onda će biti zatvoreni do utorka.

Trgovine Studenca u Velikoj Gorici bit će također zatvorene sutra i prekosutra. Danas će do 19:30 sati raditi njihova poslovnica u Rakraju, one na Trgu kralja Tomislava i u Kačićevoj bit će otvorene do 21 sat, a najduže će raditi trgovina tog trgovačkog lanca na Radićevom trgu – danas do 21:30.

Eurospin u Velikoj Gorici danas će biti otvoren do 21 sat, a nakon toga će dva dana biti zatvoren.

Kaufland u Velikoj Gorici bit će danas gotovo doslovno otvoren čitav dan. U toj trgovini šoping će se moći obaviti do 22 sata, a potom slijedi dvodnevni odmor za njihove trgovce.

Konzumove poslovnice na našem području imat će radno vrijeme slično trgovinama drugih trgovačkih lanaca. Danas će gorički Super Konzum raditi do 21 sat, pa će dva dana biti zatvoren. Ovdje možete provjeriti radno vrijeme ostalih Konzumovih poslovnica u našem gradu, ali niti jedna od njih neće raditi sutra i prekosutra.

Plodine u Velikoj Gorici bit će danas otvorene do 22 sata, a nakon toga u šoping u tu trgovinu moći će se tek u utorak.

Objava Danas je vrijeme za šoping u zadnji tren: Evo do kada danas rade trgovine u našem gradu, a sutra i prekosutra bit će sve zatvorene pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Uskršnji štoping