Prijava

Vaša prijava

Na goričkoj špici: Petek na Gorice privukao brojne građane, ali nisu mu odoljeli niti političari koji su usred predizborne kampanje

[]

Petek na Gorice nije izostao niti danas, prvog petka u mjesecu. Prostor kraj Muzeja Turopolja već tradicionalno ispunili su brojni štandovi s domaćom hranom, rukotvorinama i raznim drugim proizvodima.

Kada se tome doda još prelijep proljetni dan – dobitna kombinacija je potpuna. Gorička špica ponovno je živjela punim plućima.

Ne može se, naravno, zaboraviti niti da se Hrvatska nalazi usred predizborne kampanje za parlamentarne izbore. Na njih ćemo izaći u srijedu, 17. travnja, znači za samo 12 dana, pa svaki kontakt s biračima političari nastoje pretvoriti u potencijalni glas.

Stoga je Petek na Gorice političarima stigao kao naručen. Bilo je tamo jako izaslanstvno SDP-a predvođeno onima koji će biti na listi u 1. izbornoj jedinici. Tako je turopoljske rukotvorine i delicije, među ostalima, imao prilike upoznati i Arsen Bauk, koji će biti prvi na toj izbornoj listi. Njegovi domaćini bili su Ivana Mlinar, predsjednica GO SDP-a Velika Gorica, koja će biti sedma na listi i SDP-ov doajen Ivo Jelušić koji će u Sabor probati doći s 14. mjesta.

Već tradicionalno Petek je obišao i velikogorički gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji će mjesto u Saboru pokušati izboriti s četvrtog mjesta na listi HDZ-a u 1. izbornoj jedinici. Politički analitičari tvrde da je Ačkar u najboljoj poziciji da bude u hrvatskom parlamentu i u njegovu sljedećem sazivu.

GALERIJA FOTOGRAFIJA:

Petek na Gorice
Foto: Gorica.info

petek

petek

petek sdp

petek ačkar

petek

petek

petek

petek

 

 

Objava Na goričkoj špici: Petek na Gorice privukao brojne građane, ali nisu mu odoljeli niti političari koji su usred predizborne kampanje pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.