Prijava

Vaša prijava

Sportsko druženje na RekreAktivi: Pozvani su svi od djece do umirovljenika, sportaši i rekreativci…

[]

rekreativni savez

Športsko rekreativni savez Velike Gorice i ove godine organizira sportsko druženje pod nazivom RekreAktiva”. U nedjelju, 5. svibnja od 10 sati na sportsko-rekreativnom kompleksu u Cvjetnom naselju okupit će se brojni ljubitelji sportova.

– Već od jutra nas očekuje zajedničko razgibavanje i tjelovježba koju predvode naši treneri zajedno s veselom ekipom iz “Rekreacija 55+” i s našim najmlađima iz univerzalne sportske škole “Klokan sport”. Pozivamo sve građane Velike Gorice da nam pridruže te da svi zajedno osvijestimo važnost tjelesne aktivnosti u svrhu zaštite zdravlja i unapređenje kvalitete života – poručili su organizatori.

U poslijepodnevnim satima svi zainteresirani moći će se pridružiti raznim sportovima kao što su odbojka na pijesku, tenis, košarka, mali nogomet, powerlifting, obaranje ruku, pikado, pikulanje, šah…

Ekipne prijave i prijave pojedinačno mogu se podnijeti od 15 do 16 sati u “Pješčanoj areni” kod koordinatora programa.

Uz sportove, kroz cijeli dan, tu su i animatori koji će za najmlađe pripremiti motoričke poligone za djecu vrtićke dobi, razne elementarne igre za školarce i osigurati puno zabave i smijeha.

Športsko rekreativni savez za najbolje je osigurao medalje i pehare.

Objava Sportsko druženje na RekreAktivi: Pozvani su svi od djece do umirovljenika, sportaši i rekreativci… pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.