Prijava

Vaša prijava

Vrijeme za vikend: Bit će sunca, oblaka, povremeno i pljuskova, a od ponedjeljka stiže obilnija kiša

[]

vakula

Vikend pred nama trebao bi biti uglavnom suh, ali uz naoblaku i mogućnost povremenih pljuskova. Takvo vrijeme za šire područje Zagreba i Velike Gorice predviđaju prognostičari Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Evo prognoze za naše područje za subotu:

Jutro većinom sunčano, zatim umjerena naoblaka, a u drugom dijelu dana lokalno je moguć jači razvoj oblaka te pokoji pljusak. Vjetar uglavnom slab. Najniža temperatura od 16 do 18 °C. Najviša dnevna od 28 do 30, na Sljemenu između 23 i 25 °C.

Slično će biti i u nedjelju, neće nam nedostajati naoblake, ali bit će i dosta sunčanih razdoblja. Najviša dnevna temperatura mogla bi doseći 30 stupnjeva.

Vikend završava, a tada, kažu meteorolozi, počinje izraženija promjena vremena.

U ponedjeljak bi biti pljuskova na našem području moglo biti i oko podneva, a sigurno će ih biti kasnije popodne i početkom večeri. Najviša dnevna temperatura past će četiri-pet stupnjeva u odnosu na vikend pa, pokazuju porgnoze DHMZ-a, ne bi trebala prelaziti 25-26 stupnjeva.

Utorak će biti još tmurniji, a pljuskova bi moglo biti sve do kasnog poslijepodneva. Temperatura zraka još pokoji stupanj niža u odnosu na ponedjeljak.

Kišobran ćete morati imati uz sebe i u srijedu. Kiše će, doduše, biti manje nego u utorak, ali dani sigurno neće biti suh. Past će i temperatura zraka, a ona na širem zagrebačkom i velikogoričkom području ne bi trebala prelaziti 20 stupnjeva Celzijevih.

Objava Vrijeme za vikend: Bit će sunca, oblaka, povremeno i pljuskova, a od ponedjeljka stiže obilnija kiša pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.