Prijava

Vaša prijava

Paraboćarski klub Marijan Dobrinčić domaćin turnira na kojem obilježava 10 godina rada

[]

Paraboćarski klub

Ovaj vikend u Velikoj Gorici igra se treće kolo Hrvatske paraboćarske lige. Domaćin je Paraboćarski klub Marijan Dobrinčić koji slavi deset godina rada.

Na turniru sudjeluju ekipe iz cijele Hrvatske, a sve ih je jutros pozdravio i gradonačelnik Krešimir Ačkar. Podsjetio je na početke kluba koji je osnovan prije deset godina u Velikoj Gorici, a koji nije samo sportska organizacija, već i jedna zajednica koja okuplja i osnažuje ljude s tjelesnim oštećenjima, uključujući i osobe s cerebralnom paralizom i mišićnom distrofijom…

– Vaš trud, upornost i sportski duh pokazuju da ne postoje prepreke koje se ne mogu savladati kada smo jedinstveni i kad vjerujemo u svoje sposobnosti.

Vaša snaga i predanost motiviraju nas da radimo više i bolje kako bismo stvorili uvjete u kojima svatko može ostvariti svoje potencijale. Naša je dužnost i privilegija podržati vas, kako kroz infrastrukturu i resurse, tako i kroz neizmjernu podršku koju zaslužujete.

U ime Grada Velike Gorice, želim vam još mnogo uspješnih godina, mnoštvo sportskih uspjeha i osobnog zadovoljstva – poručio je Ačkar na otvorenju memorijalnog turnira.

Na otvaranju natjecanja su bili Mirjana Lučić iz Parasportskog saveza Velike Gorice, Darko Matić iz županijske Parasportske zajednice te zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec.

Objava Paraboćarski klub Marijan Dobrinčić domaćin turnira na kojem obilježava 10 godina rada pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.