Prijava

Vaša prijava

Najavljena gradnja još jednog distribucijskog centra u Velikoj Gorici

[]

distribucijskog centra

Prvo su u Velikoj Gorici otvorili četiri trgovine, a sada su najavili i izgradnju distribucijskog centra. Distribucijski centar imat će više od 36 tisuća četvornih metara, a kada bude završen u njemu će biti zaposleno približno 500 radnika, objavili su iz Studenca ne precizirajući gdje će točno biti izgrađen.

– Izgradnja novog distribucijskog centra, čije otvaranje planiramo u drugom kvartalu 2025. godine, još je jedan značajni iskorak u našem poslovanju. Dobro optimiziran opskrbni lanac jedna je od konkurentskih prednosti Studenca i na njoj ćemo temeljiti daljnji razvoj naše mreže susjedskih trgovina – istaknuo je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Objekt će biti opremljen novim sustavom upravljanja skladištem koji će integrirati sve operacije te automatskim sustavom nadopune koji će optimizirati razinu zaliha u cijeloj mreži. Također, uključivat će ekološki prihvatljiva rješenja, poput sveobuhvatnog sustava upravljanja otpadom i solarnih panela na krovu.

Velika Gorica je odabrana jer je izvrsno prometno povezana s čitavom Hrvatskom, ističu iz Studenca.

U proteklih šest godina, tvrtka je proširila svoju mrežu i danas imaju više od 1250 trgovina, a zapošljavaju preko 6000 radnika.

Od 2018. godine, Studenac je u vlasništvu fonda kojim upravlja tvrtka Enterprise Investors, jedan od najvećih investicijskih fondova privatnog kapitala u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Objava Najavljena gradnja još jednog distribucijskog centra u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Završna školska priredba