Prijava

Vaša prijava

Finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske pripremaju se u Velikoj Gorici

[]

miss sporta

Velika Gorica domaćin je ovogodišnjeg izbora Miss sporta Hrvatske. Djevojke su stigle na pripreme u hotel Garden, a izbor je u četvrtak, 11. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu.

Sportašice će u sljedećim danima pripremati koreografije, izlaske, učiti o načinu odijevanja, razmjenjivati osobna i sportska iskustva, sklapati nova prijateljstva i upoznati velikogorički kraj. Odmah po dolasku u Veliku Goricu sportašice su krenule s prvim probama kako bi koreografije kojima će predstaviti sebe i svoje sportove bile što atraktivnije publici.

Foto: Renato Branđolica

Sportašice će na finalnom izboru imati pet izlaza, a poseban će biti talent show. U 45 sekundi svaka sportašica izvodi svoju koreografiju promovirajući tako sport iz kojeg dolazi. Ove godine u konkurenciji za najljepšu sportašicu su odbojkašica, karatistica, atletičarka, plesačica, dvije sinkronizirane klizačice, gimnastičarke, boksačica i druge, što garantira sjajnu zabavu.

Poznat je i zabavni dio programa finalne večeri. Za glazbeni dio pobrinut će se Antonija Šola i Vanessa Kralj, a za potpunu zabavu tu su plesači akrobatskog rock’n’rolla te latino-američkih plesova. Nastupit će i Nathalie Nujster, dvostruka europska prvakinja  u kategorijama modern i jazz.

Objava Finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske pripremaju se u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica Info.