Prijava

Vaša prijava

Produljeni vikend: Gdje sutra u šoping jer je u ponedjeljak praznik

[]

inflacija produljeni vikend

Ušli smo u još jedan produljeni vikend koji će, kao što smo već naviknuli u ovakvim situacijama, napraviti problem u nabavci hrane i stvari potrebnih za sljedeće dane. U ponedjeljak je, naime, praznik Dan pobjede i domovinske zahvalnosti pa će trgovine biti zatvorene.

Najbolje bi bilo sve potrebno za sljedeće dane nabaviti danas, ali neki to neće uspjeti pa objavljujemo kako će raditi trgovine u našem gradu sutra, u nedjelju.

Konzum će imati jednu trgovinu otvorenu u Velikoj Gorici u nedjelju. Radi se o trgovini u Ulici Marina Getaldića koja će raditi od 7 do 15 sati, a nakon toga svoja će vrata otvoriti u utorak. Ostale trgovine će produljeni vikend, ne računajući subotu, biti zatvorene.

Lidl će obje goričke trgovine zatvoriti u nedjelju i ponedjeljak.

Interspar će imati dvije trgovine otvorene u Velikoj Gorici u nedjelju. Radi se o njihovu hipermarketu u Rakarskoj ulici koja će tog dana raditi od 7 do 20 sati, a market u Ulici Matice hrvatske radit će od 8 do 20 sati. U ponedjeljak će sve Sparove trgovine biti zatvorene.

Eurospin u Velikoj Gorici neće raditi u nedjelju i ponedjeljak.

KTC-ove prodavačice i prodavači imat će produljeni vikend jer neće raditi sutra i u ponedjeljak.

Kaufland u našem gradu radit će u nedjelju od 7 do 20 sati.

Studenac na goričkom Trgu Stjepana Radića bit će otvoren u nedjelju od 8 do 21 sat, dok će od 8 do 20 sati biti otvorena njihova trgovina na Trgu kralja Tomislava, a od 8 do 18 sati radit će i Studenac u Donjoj Lomnici.

U ponedjeljak, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, neće raditi niti jedna trgovina u Velikoj Gorici

Objava Produljeni vikend: Gdje sutra u šoping jer je u ponedjeljak praznik pojavila se prvi puta na Gorica Info.