Prijava

Vaša prijava

Ekipa BT Servis Velika Gorica prvak Hrvatske u mininogometu

[]

mininogometu

Hrvatsku će na turniru mininogometa Lige prvaka, koja se ove godine održava u Varšavi, ponovo predstavljati klub iz Velike Gorice. Ekipa BT Servis Velika Gorica obranila je naslov prvaka Hrvatske u mininogometu, te su se opet plasirali na mininogometnu Ligu prvaka.

Liga prvaka ove se godine održava u Varšavi, a turnir počinje 5. rujna. Na Ligi prvaka će ove godine sudjelovati 28 klubova iz 24 zemlje svijeta.

BT Servis u Varšavu putuje s velikim ambicijama, a na put kreću 4. rujna u ranim jutarnjim satima.

BT Servis je opravdao prošlogodišnje osvajanje prvenstva Hrvatske, te su u finalu pobijedili momčad Veni Vidi Vici iz Opuzena rezultatom 3:2 i pehar prvaka Hrvatske je već drugu godinu za redom u Velikoj Gorici.

mininogometu

Ovo je bilo 14. izdanje mininogometnog prvenstva Hrvatske, a BT Servis Velika Gorica je prva momčad koja je uspjela obraniti naslov prvaka Hrvatske.

Neki igrači BT Servisa su svojim igrama zaslužili i reprezentativni poziv, te su ove godine sudjelovali na Europskom mininogometnom natjecanju u Sarajevu.

Ivan Kaurin, Josip Raković, Gabrijel Sente su članovi momčadi BT Servisa koji su od ove godine standardni Hrvatski mininogometni reprezentativci, dok je Josip Tomić bio v.d. izbornika reprezentacije Hrvatske.

– Prošlogodišnja liga prvaka nam nije ostala u lijepom sjećanju, konkurencija je bila na puno većem nivou nego mi. Prvi nastup na tako velikom natjecanju, pred kamerama i punom dvoranom, definitivno nam je utjecalo na našu igru. Pre velika trema je bila istrčati i odigrati mušku utakmicu protiv tada domaće ekipe – kažu iz BT Servisa.

Ističu kako ove godine idu s puno većim iskustvom nego godinu ranije i sa širim rosterom igrača. Znamo kakve nas utakmice čekaju i koliko moramo biti spremni za Ligu prvaka.

Velika nam je prednost što nam je ovo već drugo veliko europsko natjecanje, a reprezentativcima i treće veliko natjecanje, pa je ipak ponešto i iskustva u nama. Idemo se „potući” s ostalim europskim klubovima i predstaviti Veliku Goricu u najboljem svijetlu, poručuju iz ekipe.

BT Servis vode Josip Tomić i Antun Raković, a nastupaju Gabrijel Sente (G), Filip Brzović, Josip Hrženjak, Pavao Galović, Kristijan Sečić, Ivan Kaurin, Petar Grižić, Josip Raković, Matija Ivančić, Filip Dejanović, Josip Božić, Ivan Kos i Florijan Raković.

Objava Ekipa BT Servis Velika Gorica prvak Hrvatske u mininogometu pojavila se prvi puta na Gorica Info.