Prijava

Vaša prijava

FOTO: Ovako izgleda novo reciklažno dvorište u Velikoj Gorici

[]

novo reciklažno velika gorice

Novo reciklažno dvorište u Velikoj Gorici sve je bliže dovršetku. Ono se nalazi na rubu Kurilovca, u blizini Sajmišta, odnosno u produžetku Kirinčićeve ulice koja će biti spojena s goričkom obilaznicom – Ulicom 153. brigade.

Naša je ekipa obišla novo reciklažno dvorište. Ispred ulaza je veliko parkiralište obojano u zeleno. Parkiralište sada, vidljivo je po otpadu iz obližnjeg McDonald’sa, koristi motorizirana mladež koja se tijekom noći, posebno vikendom, utrkuje svojim autima na novouređenoj prometnici. To, naravno, smeta stanarima obližnjih kuća, a može predstavljati i prijetnju prometnoj sigurnosti.

novo reciklažno velika gorice
Foto: Gorica.info

Prema susjednim kućama, koje od reciklažnog dijeli pojas širok tek nekoliko desetaka metara, postavljen je betonski zid pa je pitanje hoće li to biti dovoljna zaštita od buke koja će do njih sigurno dopirati. U blizini se planira i gradnja buduće kurilovečke osnovne škole.

Unutar žice završeno je nekoliko objekata, uz ulaz je kućica koja će služiti kao prostor za djelatnike, a ukras na velikim zidovima su grafiti s ekološkom tematikom.

Potrebno je još postaviti na odgovarajuća mjesta niz kontejnera u koje će građani moći odlagati otpad za recikliranje. No, jasno je da se datum otvorenja novog reciklažnog objekta u našem gradu približio.

Kako će izgledati novo reciklažno dvorište u Velikoj Gorici pogledajte na fotografijama:

Objava FOTO: Ovako izgleda novo reciklažno dvorište u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica Info.