Prijava

Vaša prijava

Velikogoričanin uzgajao i prodavao marihuanu: Policija mu zaplijenila svu robu

[]

uzgajao

Policija je pokucala na vrata 46-godišnjem Velikogoričaninu koji je uzgajao marihuanu. Pronašli su mu 100 komada sušenih stabljika marihuane visine od 38 do 70 cm, 22.825 grama marihuane pakirane u 19 različitih pakiranja, jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje težine s tragovima droge, električni uređaj za vakumiranje te predmete za pakiranje droge.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od veljače 2022. godine, u gospodarskom objektu u Velikoj Gorici, uzgajao konoplju te je sušio, prerađivao, vagao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao, izvijestila je policija.

Gorički „poduzetnik“ pobrinuo se da konoplja može rasti jer je postavio uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka.

Policijski inspektori u ponedjeljak u popodnevnim satima pretražili su gospodarski objekt kojim se koristi osumnjičeni te su pronašli tri improvizirana laboratorija za uzgoj marihuane.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Objava Velikogoričanin uzgajao i prodavao marihuanu: Policija mu zaplijenila svu robu pojavila se prvi puta na Gorica Info.