Prijava

Vaša prijava

Hladno jutro na našem području: U 5 sati izmjereno samo 3,6° Celzijevih

[]

hladno jutro

Hladno jutro je na području Velike Gorice i okolice. Prema podacima Državnog idrometeorološkog zavoda (DHMZ) na aerodromu su u 5 sati izmjerena samo 3,6 stupnja Celzijevih. Stoga ako krećete jutros na posao ili u školu ne zaboravite se toplo odjenuti jer će temperatura zraka tijekom jutarnjih sati ostati relativno niska.

Hladno jutro zamijenit će sunčani dan

Evo i prognoze vremena DHMZ-a za danas za šire velikogoričko i zagrebačko područje: Pretežno sunčano uz slab vjetar. Ujutro je na širem području grada moguća kratkotrajna magla. Jutro vrlo svježe s temperaturom zraka od 3 do 6 °C. Najviša dnevna između 15 i 17 °C.

Hladno jutro će, dakle, danas biti uvod u suh i povremeno sunčan dan s ugodnom, ali ne odveć visokom jesenskom temperaturom.

Sutra ujutro bi također trebalo biti svježe, ali pokoji stupanj manje nego danas.

Prognoza za utorak za naše područje:

Djelomice sunčano, a krajem dana porast naoblake. Ujutro moguća kratkotrajna magla. Minimalna temperatura zraka od 5 do 7, a maksimalna oko 18 °C.

Nastavak tjedna donosi nam novo pogoršanje vremena. Od srijede ćemo svakog dana imati više kišnih razdoblja, a dnevna temperatura neće se penjati iznad 12-13 stupnjeva Celzijevih. Sunce nam se možda samo kratkotrajno ukaže tek za vikend, ali i subota bi dobrim dijelom mogla biti kišna, dok bi oborine ipak trebale stati nakon nedjeljnog jutra.

Ipak, za precizniju prognozu za sljedeći vikend trebat će pričekati još koji dan.

Objava Hladno jutro na našem području: U 5 sati izmjereno samo 3,6° Celzijevih pojavila se prvi puta na Gorica Info.