Prijava

Vaša prijava

FOTO VG Business Forum: Kustić otkrio kada počinje gradnja nogometnog kampa

[]

VG Business Forum

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, istaknuo je na poslovnoj konferenciji Velika Gorica Business Forum kako će uskoro biti raspisan natječaj za gradnju kampa HNS-a u Velikoj Gorici. Taj je kamp ključan projekt HNS-a u sljedećem razdoblju.

Kustić očekuje da će radovi početi u ožujku sljedeće godine, te da će taj kompleks koji će promijeniti vizuru Velike Gorice biti dovršen najkasnije u roku dvije godine od početka radova.

Kustić pohvalio suradnju s gradonačelnikom Ačkarom

Velika Gorica je dobila ovaj značajan projekt jer je gorička gradska uprava bila spremna praktično danonoćno raditi na određivanju pogodne lokacije i u rekordnom je roku prikupila sve potrebne dokumente.

– Prije 15 mjeseci hrvatska Vlada je donijela odluku o darovanju zemljišta za kamp u Velikoj Gorici, a proljetos je izdana građevinska dozvola – rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić. Istaknuo je odličnu suradnju s velikogoričkim gradskim vlastima koje su se potrudile u kratkom vremenu ishoditi sve potrebno za realizaciju ovog velikog i značajnog ulaganja.

kustić, ačkar, črnko VG Business Forum
Saša Ćeramilac, Krešimir Ačkar, Marijan Kustić i Nenad Črnko / Foto: Mario Žilec

Gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar objeručke je prihvatio ideju o tome da u svom gradu smjesti nogometni kamp HNS-a. Svjestan je koje to sve poslovne i gospodarske prilike donosi za razvoj Velike Gorice. On i dopredsjednik HNS-a Nenad Črnko, također Velikogoričan i predsjednik HNK Gorice, istaknuli su niz prigoda za investiranje koje će za sobom “povuči“ nogometni kamp HNS-a – od visokokvalitetnih hotela, restorana, sportskih i sportsko-medicinskih objekata. Svi su suglasni da će kamp promijeniti vizuru Velike Gorice.

poslovati
Moderator konferencije Saša Ćeramilac sa Sinišom Drobnjakom, Ivanom Bakunić, Zvonimirom Vidukom i Nikolom Ivanom Lederom /Foto: Mario Žilec

Konferencija Velika Gorica Business Forum u organizaciji tvrtke Tvornica sadržaja i uz partnerstvo Grada Velike Gorice privukla je niz goričkih poduzetnika koji su ispunili dvoranu Poduzetničkog inkubatora. Na konferenciji su istaknute i poduzetničke priče o investicijama u Veliku Goricu. O tome su govorili Ivana Bakunić, direktorica Meridian 16 Business Parka, Zvonimir Viduka, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke ALPRO, Nikola Ivan Leder, ravnatelj Medicinskog centra Gorica i dugogodišnji uspješni gorički poduzetnik Siniša Drobnjak.

Velika Gorica dobiva godišnju gospodarsku nagradu

Svi su oni istaknuli i goričku gradsku upravu koja je stalno na raspolaganju poduzetnicima i koja olakšava i ubrzava odluku o investicijama u taj grad. Trenutačno u Velikoj Gorici djeluje više od 2100 poduzetnika – od onih malih, preko srednjih, do velikih tvrtki koje zapošljavaju više od tisuću ljudi.

renato ivanuš tvornica sadržaja
Direktor Tvornice sadržaja Renato Ivanuš inicijator je VG Business Foruma / Foto: Gorica.info

Zbog uspješne poduzetničke scene i iznimno dobre gospodarske klime Renato Ivanuš, direktor Tvornice Sadržaja i inicijator VG Business Foruma, najavio je ustrojavanje velikogoričke godišnje gospodarske nagrade koja će se dodjeljivati u četiri kategorije – poduzetnica godine, poduzetnik godine, gospodarski projekt godine i mladi poduzetnik/poduzetnica godine. Plan je da nagrada prvi puta bude dodijeljena u proljeće sljedeće godine.

Konferenciju Velika Gorica Business Forum uz Grad Veliku Goricu, podržali su i Turistička zajednica Zagrebačke županije, gorička razvojna agencija VE-GO-RA, portal Gorica.info, Linker media, Meridian 16 Business Park, Medicinski centar Gorica i tvrtka Dentalni Megastore.

Objava FOTO VG Business Forum: Kustić otkrio kada počinje gradnja nogometnog kampa pojavila se prvi puta na Gorica Info.