Prijava

Vaša prijava

Prognoza vremena: Uživajte u dva sunčana dana, slijede dani s puno više magle

[]

magla prognoza

Dva lijepa i sunčana dana čekaju nas na širem zagrebačkom i velikogoričkom području, ističe to prognoza vremena za tjedan pred nama. Nakon toga slijede dani s dugotrajnijom maglom.

Prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za danas:

U ponedjeljak ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla i niski oblaci, zatim većinom sunčano. Vjetar uglavnom slab. Najniža temperatura zraka oko 11 °C. Najviša dnevna od 20 do 22 °C.

U utorak bi vrijeme trebalo biti slično današnjem s najvišom dnevnom temperaturom od 19 stupnjeva Celzijevih.

Noć na srijedu i jutro tog dana trebali bi biti magloviti, no poslijepodne će ipak biti djelomično sunčano. Temperatura zraka kretat će se od 10 do 16 °C.

Četvrtak će biti sličan srijedi, no sunca će biti vrlo malo, pa će i temperatura zraka biti nešto niža – kretat će se od 9 do 13 stupnjeva.

Noć na petak i jutro bit će opet maglovito, no tijekom dana bit će nešto više sunca pa će i temperatura doseći 15 stupnjeva.

Prognoza za vikend kaže da bi temperatura zraka mogla još malo porasti u subotu, a potom pasti u nedjelju, no njena pouzdanost još nije prevelika.

Pripazite u prometu

Zbog magle i mogućih vlažnih kolnika vozače se upozorava na povećan oprez u prometu. Od petka, 1. studenoga, sva vozila tijekom vožnje moraju imati upaljenja kratka svjetla cijelog dana. Ta obaveza je na snazi do 31. ožujka 2025. godine. Za one koji to ne poštuju propisana je kazna od 30 eura.

Objava Prognoza vremena: Uživajte u dva sunčana dana, slijede dani s puno više magle pojavila se prvi puta na Gorica Info.