Prijava

Vaša prijava

U Zagrebačkoj županiji danas samo jedan slučaj zaraze i to u Dugom Selu, u Zagrebu 15 novih

[]

 

11.10 – Velika Gorica danas bez novih slučajeva

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije u posljednja 24 sata u Velikoj Gorici nije bilo novooboljelih od koronavirusa, a u Zagrebačkoj županiji je samo jedan slučaj i to u Dugom Selu.
Na području županije trenutno je aktivno 46 slučajeva. Do sada je ukupno izliječena 181 osoba, a 11 ih je preminulo.

11 sati – U Zagrebu 15 novih slučajeva

U Gradu Zagrebu u protekla 24 sata obavljeno je 336 testiranja i zabilježeno 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom, objavio je Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Za 63 osobe određena je mjera samoizolacije, navodi se u priopćenju.

Jedna zaražena osoba doputovala je iz Francuske, 10 slučajeva su kontakti prethodno oboljelih osoba, a tri su osobe za sada negativne epidemiološke anamneze. Za jednu je osobu epidemiološka obrada još u tijeku. Trenutno je u Gradu Zagrebu 195 aktivnih slučajeva i 429 aktivnih samoizolacija.

10.30 – Vukovarsko-srijemska županija broji 15 zaraženih

Stožer Vukovarsko-srijemske županije objavio je da imaju 15 novih slučajeva. Od početka epidemije ukupno su u toj županiji zaražene 352 osobe, od kojih su 123 izliječene, a dvije su preminule. Trenutačno je hospitalizirano 11 osoba. U samoizolaciji se nalazi 636 osoba među kojima i 59 djelatnika iz sustava zdravstva.