Prijava

Vaša prijava

Velikogorički školarci dobili “brendirane“ zaštitne maske; iako su očekivali da će dobiti po četiri, neke su na klupama čekale samo dvije maskice

[]

Velikogoričke školarce, kao što je i najavljeno, dočekale su jučer zaštitne maske na školskim klupama. Svi su, doduše, očekivali četiri maskice, jer su za svakog učenika po dvije obećali i grad Velika Gorica i Zagrebačka županija. No, od naših čitatelja doznajemo da su neki učenici dobili samo po dvije maske. Negdje je, očito, zapelo. Maske koje su dobili učenici OŠ Nikole Hribara su, nazovimo to tako, velikogorički brendirane i, koliko to maske uopće mogu biti, simpatičnog dizajna.

– Grad Velika Gorica dostavio je u subotu maske svim osnovnim školama. Maske su preuzeli ravnatelji, koji su ih bili dužni podijeliti svoj djeci od petog do osmog razreda, kao i putnicima koji koriste školski prijevoz. To znači svoj djeci koja su prema preporukama dužna nositi maske. Maske koje je nabavljao Grad su sve iste, bijele s logom kojeg ste naveli – odgovorila nam je Elizabeta Stipetić iz gradske uprave.