Prijava

Vaša prijava

U Hrvatskoj danas 151 novi slučaj zaraze koronavirusom, u Zagrebačkoj županiji četiri, a u Velikoj Gorici jedan

[]

U protekla 24 sata zabilježen je 151 novi slučaj zaraze koronavirusom pa je broj trenutno oboljelih u Hrvatskoj danas 2.107. Među njima je 299 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 22 pacijenta. U protekla 24 sata testirano je 5.571 osoba. Tri osobe su preminule, priopćio je Nacionalni stožer. U samoizolaciji je trenutno 8.598 osoba.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije objavio je da su na području županije četiri nova slučaja, po jedan u Velikoj Gorici, Svetoj Nedelji, Dugom Selu i općini Klinča Sela.

Od četiri novooboljele osobe dvije su kontakti prethodno oboljelih, a za dva slučaja je nejasna epidemiološka anamneza. Samoizolacija je propisana za još 16 osoba.

U Zagrebačkoj županiji trenutno su aktivna 184 slučaja.

Od jučer su na području naše županije na snazi nove epidemiološke mjere kako bi se spriječila zaraza koronavirusom na vjenčanjima, sprovodima, karminama, privatnim proslavama…

Objava U Hrvatskoj danas 151 novi slučaj zaraze koronavirusom, u Zagrebačkoj županiji četiri, a u Velikoj Gorici jedan pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.