Prijava

Vaša prijava

Učenici i studenti: Donosimo popis natječaja za stipendije na koje se možete prijaviti i koliko one iznose

[]

Učenici i studenti, otvoren je natječaj za dodjelu stipendija grada Velike Gorice. Bit će dodijeljeno 50 stipendija, 25 učenicima i 25 studentima. Studenti će dobiti 1000 kuna mjesečno, a učenici 500 kuna. Stipendije se dodjeljuju prema dva kriterija, prema kriteriju izvrsnosti i prema socijalnom statusu.

Pravo kandidiranja za stipendiju imaju učenici 3. i 4. razreda srednjih škola te studenti od druge godine preddiplomskog studija pa nadalje, odnosno da nisu stariji od 26. godina.

Natječaj traje 15 dana, a sve kriterije i uvjete za dodjelu stipendije učenici i studenti mogu pronaći na službenim gradskim stranicama.

Državne studentske stipendije od 1200 kuna mjesečno 

U tijeku je i natječaj Ministarstva znanosti i obrazovanja koje u ovoj akademskoj godini dodjeljuje 10.400 stipendija. Stipendije mogu dobiti redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija slabijeg socio-ekonomskoga statusa, studenti s invaliditetom, studenti sportaši,…

Mjesečni iznos stipendija je 1.200 kuna, a studenti se na natječaj mogu prijaviti do 3. studenog.

Fina daje IT stipendije od 3000 kuna mjesečno i nudi posao nakon diplomiranja

Natječaj za stipendiranje studenata raspisala je danas i Fina, a stipendija mjesečno iznosi 3.000 kuna. Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti i studentice treće godine preddiplomskog stručnog studija odnosno redoviti studenti i studentice druge godine diplomskog studija na sljedećim fakultetima:

  • Veleučilište u Bjelovaru: smjer Računarstvo
  • Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici: smjer Računarstvo
  • Međimursko veleučilište u Čakovcu: smjer Računarstvo
  • Fakultet elektrotehnike i računarstva: profil Obradba informacija, Telekomunikacije i informatika, Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, Računalno inženjerstvo, Računarska znanost
  • Fakultet organizacije i informatike: smjer Informacijsko i programsko inženjerstvo, Organizacija poslovnih sustava, Baze podataka i baze znanja
  • Prirodoslovno-matematički fakultet: smjer Primijenjena matematika, Računarstvo i matematika
  • Tehničko veleučilište u Zagrebu: smjer Informatika, Računarstvo
  • Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija: smjer Komunikacije i informatika, Računarstvo
  • Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje: smjer Računarstvo, Elektronika i računalno inženjerstvo, Komunikacijska i informacijska tehnologija
  • Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu: smjer Menadžerska informatika
  • Veleučilište u Rijeci: smjer Informatika , Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima
  • Fakultet informatike u Puli: smjer Informatika

Odabrani kandidat obvezuje se po završetku studija raditi u Fini godinu dana. Natječaj je otvoren do 29. listopada.

Učenici i studenti uskoro mogu očekivati i raspisivanje natječaja za stipendije koje dodjeljuje Zagrebačka županija. Županijska stipendija za studente iznosi 1200 kn mjesečno i 600 kn za učenike.

 

Objava Učenici i studenti: Donosimo popis natječaja za stipendije na koje se možete prijaviti i koliko one iznose pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Natječaji za popunjavanje radnih mjesta