Prijava

Vaša prijava

Zapalila se trafostanica kod Konzuma: Velikogorički profesionalni vatrogasci ugasili požar, dio grada tijekom noći bio bez struje, kvar je otklonjen

[]

Noćas oko pola noći zapalila se trafostanica kod Konzuma zbog čega je dio Velike Gorice ostao bez struje. Pojedine ulice struju su dobile jako brzo, a dio oko Ulice Andrije Kačića Miošića struju je dobio tek ujutro. Radilo se o manjem požaru koji je brzo ugašen, kazali su nam u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Velike Gorice. Dojavu su dobili u 23.46 sati. Na teren je izišlo sedmero vatrogasaca s navalnim i kemijskim vozilom. Intervencija je završena pola sata nakon ponoći.

U Elektri kažu da je kvar otklonjen i da je struja puštena svima. No dio Velikogoričana bio je bez struje veći dio noći, a dijelovi grada oko Konzuma dobili su je, prema postovima naših sugrađana na društvenim mrežama, negdje pred jutro.

Podsjetimo i početkom rujna zapalila se i trafostanica u Ulici Bratstvo zbog čega je dio grada ostao bez struje.

Objava Zapalila se trafostanica kod Konzuma: Velikogorički profesionalni vatrogasci ugasili požar, dio grada tijekom noći bio bez struje, kvar je otklonjen pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.