Prijava

Vaša prijava

VG Legacy tim opet u akciji: Navratite sutra do Tuđmanca, popijte kuhani gin, kupite ukras za bor ili adventski vijenac i pomozite goričkoj Hitnoj

[]

Gorički humanitarci okupljeni u VG Legacy timu sutra su ponovno u akciji. Dakle, u nedjelju od 11 sati u Parku Franje Tuđmana, u blizini Kluba 100, moći ćete se otisnuti u predbožićno doba i dobrovoljnim prilogom pomoći akciju opremanja vozila velikogoričke Hitne pomoći uređajima koji će nekim našim sugrađanima sigurno spasiti život.

U Tuđmancu vas sutra čeka kuhani gin, a moći ćete odabrati i jedan od prekrasnih adventskih vijenaca koje su napravili volonteri VG Legacy tima.

– Dođite da vam pokažemo najljepše ukrase za bor i adventske vijence kojima možete postati vlasnici svojom donacijom. Žedni ste? I za to imamo rješenje, ekipa poslužuje najbolji kuhani gin ikada!!! Kao i uvijek, sve sami kuhamo, slažemo, šivamo, proizvodimo. Na Gastru smo bili gastronomi, sarmonomi, kolačonomi, rakijonomi i somelieri, od danas smo vilenjaci. Dođite, zabavite se s nama i učinite dobro djelo – napisali su gorički humanitarci na Facebooku.

VG Legacy tim upoznali smo nedavno na Gastru Turopolja kada su oduševili sve posjetitelje.Tim namjerava opremiti vozila velikogoričke Hitne modernim modularnim defibrilatorom (koji se može upotrebljavati i na mokrim površinama), dva prijenosna EKG aparata, dva vakuum madraca i video laringoskopom.

– Ova medicinska oprema spašava živote, a pošto je svaki život bitan, trebat ćemo i vašu pomoć. Krećemo u napad, za Velikogoričanke i Velikogoričane, za sve nas, za svaki život – odlučni su iz VG Legacy tima.

Objava VG Legacy tim opet u akciji: Navratite sutra do Tuđmanca, popijte kuhani gin, kupite ukras za bor ili adventski vijenac i pomozite goričkoj Hitnoj pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.