Prijava

Vaša prijava

Goričani se pripremaju za obilježavanje obljetnice stradavanja Vukovara i Škabrnje: U Zvonimirovoj ulici i ove godine će se zapaliti svijeće i moliti za žrtve

[]

Povodom 29. obljetnice stradavanja Vukovara a Uoči Dana sjećanja, i ove će godine na livadi u Zvonimirovoj ulici Goričani odati počast svim žrtvama Grada heroja. Kako najavljuje organizator Tomislav Brlošić, ovo već tradicionalno događanje počinje molitvom danas u 17.45 sati.

Nakon molitve okupljeni će građani u koloni prošetati do obližnje crkve Navještenja Blažene Djevice Marije, gdje će se u 18.30 služiti sveta misa. Misli okupljenih biti će i s mještanima Škabrnje koji su doživjeli jednaku tragičnu sudbinu. Goričani se mole da se pridržavaju svih epidemioloških mjera i dostojanstveno odaju počast svim stradalnicima Vukovara i Škabrnje. (Matej Crnogaća)

goričani
Foto: Matej Crnogaća
Goričani
Foto: Matej Crnogaća

Objava Goričani se pripremaju za obilježavanje obljetnice stradavanja Vukovara i Škabrnje: U Zvonimirovoj ulici i ove godine će se zapaliti svijeće i moliti za žrtve pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.