Prijava

Vaša prijava

Objavljena lista učenika i studenata koji su dobili gradsku stipendiju: Doznajte tko će dobivati 1000 kuna mjesečno, a tko 500 kuna

[]

Na službenim gradskim stranicama objavljena je lista učenika i studenata koji su dobili gradsku stipendiju. Objavljena lista je privremena jer svi oni koji nisu ostvarili pravo na stipendije mogu u roku od osam dana podnijeti prigovor. Na listi su vidljivi i razlozi zašto pojedini učenici i studenti nisu dobili stipendiju.

Možemo pretpostaviti da će objavljena lista biti i konačna jer su učenici i studenti odbijeni jer ne zadovoljavaju propisane uvjete, nisu dostavili svu potrebnu dokumentaciju, nemaju potreban prosjek ocjena, a jedan kandidat niti dostavio ništa od dokumentacije.

Studenti će dobivati 1000 kuna mjesečno, a učenici 500 kuna. Stipendije se dodjeljuju prema dva kriterija, prema kriteriju izvrsnosti i prema socijalnom statusu.

 

Objava Objavljena lista učenika i studenata koji su dobili gradsku stipendiju: Doznajte tko će dobivati 1000 kuna mjesečno, a tko 500 kuna pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.