Prijava

Vaša prijava

Eurospin i iz Velike Gorice povukao grisine jer sadrže opasan pesticid: Provjerite jeste li kupili ovaj proizvod

[]

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače da se povlači s tržišta proizvod Grissini croccanti ai cereali 250g – Tre mulini (Grisini s raži, sojom, ekspandiranom durum pšenicom, ekspandiranom rižom i sjemenkama sezama) jer sadrže opasan pesticid. Grisine u Velikoj Gorici prodaje Eurospin koji je također obavijestio potrošače o povlačenju ovog proizvoda.

Radi se o proizvodima s rokom trajanja do 30. rujna 2021. (lot broj: U 2741 i lot broj: U 2742). Grisini se povlače jer je u njima utvrđena povećana količina pesticida etilen oksida. Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 396/2005 o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog.

Eurospin poziva kupce koji su kupili ovaj proizvod da ga vrate u njihovu najbližu poslovnicu, gdje će dobiti povrat novca ili zamjenu za drugi proizvod bez predočenja računa.

Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni rok trajanja i lot brojeve.

Eurospin se ispričava zbog moguće neugodnosti izazvane ovom situacijom te se zahvaljuje kupcima na razumijevanju, navodi se na njihovim službenim stranicama.

Foto: Eurospin

 

Objava Eurospin i iz Velike Gorice povukao grisine jer sadrže opasan pesticid: Provjerite jeste li kupili ovaj proizvod pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Čestitari