Prijava

Vaša prijava

Provala u kuću: Jučer oko 9 ujutro žena pokušala provaliti u kuću u Kurilovečkoj ulici u Velikoj Gorici dok su ukućani bili unutra

[]

Trebalo je to biti mirno zimsko jutro jednoj goričkoj obitelji koja živi u Kurilovečko ulici. A onda je krenula provala. Obitelj je čula buku i shvatila da im netko provaljuje u kuću. Brzo su pozvali policiju koja je u blizini pronašla 42-godišnju ženu koju sumnjiči za provalu.

– Naime, 3. prosinca oko 9 sati, osumnjičena je s još nekoliko zasad nepoznatih osoba, došla u dvorište kuće u Kurilovečkoj ulici u Velikoj Gorici te su, za vrijeme dok su se ukućani nalazili u kući, pokušali provaliti kroz prozor. Ukućani su čuli zvukove, provjerili na siguran način što se događa i u tijeku samog tog pokušaja alarmirali policiju – objavila je zagrebačka policija.

Policija je žurno došla na adresu i u neposrednoj blizini mjesta događaja uočila ženu za koju su detektirali da bi mogla biti počiniteljica. Žena je uhićena zbog sumnje i odvedena na kriminalističko istraživanje.

Provala nije uspjela, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnja je potvrđena te je osumnjičena predana pritvorskom nadzorniku. Policija je protiv osumnjičene podnijela izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

 

Objava Provala u kuću: Jučer oko 9 ujutro žena pokušala provaliti u kuću u Kurilovečkoj ulici u Velikoj Gorici dok su ukućani bili unutra pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.