Prijava

Vaša prijava

Dobitnici stipendija ugovore potpisuju u četvrtak i petak: Učenici i studenti, provjerite što trebate napraviti prije dolaska u Gradsku upravu

[]

Dobitnici stipendija Grada Velike Gorice potpisivat će ugovore o stipendiranju za školsku godinu 2020./2021. u četvrtak, 10. prosinca od 12 do 17 sati i u petak, 11. prosinca od 12 do 15 sati, u holu Gradske uprave.

Zbog epidemioloških mjera, svi kandidati s popisa trebaju poslati na mail: zrinka.rusevljan@gorica.hr presliku kartice žiro računa isključivo vlasnika dobitnika stipendije do sutra, 9. prosinca, kako bi se ugovori mogli ranije pripremiti za potpisivanje.

Ugovore potpisuju punoljetni učenici i studenti, odnosno za maloljetnike, ugovore potpisuju roditelji/skrbnici. Za potpisivanje ugovora potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu radi utvrđivanja identiteta potpisnika, objavili su iz gradske uprave.

Dobitnici stipendija konačnu listu mogu pogledati ovdje.

Studenti će dobivati 1000 kuna mjesečno, a učenici 500 kuna. Stipendije se dodjeljuju prema dva kriterija, prema kriteriju izvrsnosti i prema socijalnom statusu.

Objava Dobitnici stipendija ugovore potpisuju u četvrtak i petak: Učenici i studenti, provjerite što trebate napraviti prije dolaska u Gradsku upravu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.