Prijava

Vaša prijava

Važna obavijest za goričke školarce: Odluka o prelasku na online nastavu donosi se za svaku školu posebno

[]

Goričke osnovne škole do daljnjeg rade po dosadašnjem modelu. U školama gdje je to moguće nastava će se održavati po modelu A odnosno učenici će ići u školu, a gdje to nije moguće bit će online. Iz Gradske uprave danas su poslali obavijest kako bi pojasnili da je Zagrebačka županija donijela odluku o online nastavi za sve osnovne škole kojima je ona osnivač, a ta odluka se ne odnosi na goričke osnovne škole. Gradovi unutar županije trebaju za svoje škole donijeti odluku u skladu s epidemiološkom situacijom.

– Nakon konzultacija s ravnateljima škola, koji su u stalnom kontaktu s epidemiolozima, Velika Gorica ostaje na dosadašnjem modelu. To znači da će se modeli nastave i nadalje određivati u suradnji s epidemiološkom službom za svaku školu pojedinačno i gdje je god moguće nastava će se odvijati normalno – navodi se u priopćenju iz Gradske uprave.

Od jučer učenici od petog do osmog razreda OŠ Nikole Hribara nastavu prate online, a od 11. prosinca na online nastavu su prešli i učenici OŠ Jurja Habdelića.

 

Objava Važna obavijest za goričke školarce: Odluka o prelasku na online nastavu donosi se za svaku školu posebno pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.