Prijava

Vaša prijava

Svađa u Velikoj Gorici završila fizičkim napadom: Alkoholizirani muškarac u stanu napao ženu i teško je ozlijedio

[]

Svađa na božićnu večer u Velikoj Gorici završila je fizičkim napadom i s teškim ozljedama ženske osobe, priopćila je u subotu Policijska uprava zagrebačka.

Evo informacije koju je objavila zagrebačka policija:

Jučer, 25. prosinca oko 21.30 sati u Velikoj Gorici, u stanu je 67-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,73 g/kg) nakon verbalne prepirke i fizički napao 79-godišnjakinju. Liječnička joj je pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Gore opisana svađa jedno je od kaznenih djela koje su u petak zabilježili zagrebački policajci. Na području Policijske uprave zagrebačke tijekom Božića je ukupno evidentirano je devet kaznenih  djela: teška tjelesna ozljeda, tri teške krađe provaljivanjem, jedna krađa i četiri ostala kaznena djela.

Istodobno su zagrebački policijski službenici bili na očevidu osam prometnih nesreća kod kojih je kao posljedica nastala materijalna šteta. Srećom, u prometnim nesrećama nije bilo ni poginulih niti ozlijeđenih.

Objava Svađa u Velikoj Gorici završila fizičkim napadom: Alkoholizirani muškarac u stanu napao ženu i teško je ozlijedio pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.