Prijava

Vaša prijava

Nasilje u stanu u Velikoj Gorici: Nasilnik (67) nad ženom (79) pritvoren i prijeti mu od šest mjeseci do pet godina zatvora

[]

Zagrebačka policija je u nedjelju objavila nove detalje vezane uz nasilje u stanu u Velikoj Gorici, koje se dogodilo na božićnu večer. Podsjetimo, pijani 67-godišnjak, koji je u krvi imao 1,73 promila alkohola, nakon svađe fizički je napao 79-godišnjakinju. Žena je odvezena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Policija je nastavila kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “nasilje u obitelji“ i “teška tjelesna ozljeda“ na štetu 79-godišnje žene.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijave je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Prema Kaznenom zakonu, 67-godišnjaku, koji je osumnjičen za nasilje u stanu u Velikoj Gorici, prijeti kazna zatvora od jedne do tri godine za kazneno djelo “nasilje u obitelji“ i od šest mjeseci do pet godina za kazneno djelo “teška tjelesna ozljeda“.

 

Objava Nasilje u stanu u Velikoj Gorici: Nasilnik (67) nad ženom (79) pritvoren i prijeti mu od šest mjeseci do pet godina zatvora pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Dan vatrogastva i blagdan sv. Florijana