Prijava

Vaša prijava

Potresi cijelu noć, najjači u 4:43 sati: Potres magnitude 3,7 po Richteru s epicentrom kod Petrinje, osjetio se i u Velikoj Gorici

[]

Potresi su, kao što se i predviđalo nakon onog najjačeg u utorak, nastavili tresti središnju Hrvatsku cijele protekle noći. Najjači zabilježeni bio je u 4 sata i 43 minute, kada su seizmografi Seizmološke službe zabilježili su umjeren potres s epicentrom kod Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 3,7 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V stupnja EMS ljestvice.

Potres se osjetio i u Velikoj Gorici i prenuo je iz sna mnoge naše sugrađane. Slično je bilo i u Zagrebu. Na društvenim mrežama ljudi su odmah podijelili svoju zabrinutost. No potresi će se, predviđaju stručnjaci, nastaviti i to će trajati mjesecima.

Prema EMSC servisu proteklu noć ovaj dio Hrvatske treslo se dvadesetak puta, a većina potresa bila je magnitude od 1,5 do 2,0 po Richteru pa su ih osjetili oni bliže epicentru.

Objava Potresi cijelu noć, najjači u 4:43 sati: Potres magnitude 3,7 po Richteru s epicentrom kod Petrinje, osjetio se i u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.