Prijava

Vaša prijava

Udruga Turopoljsko srce i gorički ljubitelji sporta prikupili više od 50 tisuća kuna u humanitarnoj aukciji dresova

[]

Udruga Turopoljsko srce i velikogorički ljubitelji sportskih dresova u humanitarnoj aukciji prikupili su 50.510 kuna. Aukcija se u cijelosti odvijala online. Humanitarna akcija zbog korone je bila drugačija, nije bilo nogometnog turnira. Prikupljeni novac će biti doniran potrebitima s potresom pogođenog područja.

– Godina koju smo ostavili iza sebe ostavila je duboki trag na svakom ljudskom životu i zato je bila za nas posebno inspirativna iako smo fizički bila distancirani, mislima smo bili nikad bliže. Naša humanitarna akcija radi poznatih okolnosti nije mogla zasjati u punom sjaju s nogometnim turnirom ali online aukcija dresova i donacije dobrih ljudi su sve to nadoknadili. Ukupno je od aukcija dresova i donacija skupljeno 50.510,00 kn. U tjednima pred nama donirani novac ćemo raspodijeliti prema najpotrebitijim obiteljima i djeci, pomoći ćemo i ljudima sa potresom pogođenim područja. Nakon što odradimo rad na terenu i raspodijelimo donacije javno ćemo objaviti i prezentirati utrošena sredstva. Ovim putem želimo se zahvaliti svim dobrim ljudima na donacijama, sportašima koji su se uključili i donirali dresove, volonterima, medijima i svim ljudima dobre volje koji su u ovim teškim vremenima bili na dispoziciji – objavili su iz udruge Turopoljsko srce.

Humanitarna aukcija započela je u prosincu prošle godine.

 

Objava Udruga Turopoljsko srce i gorički ljubitelji sporta prikupili više od 50 tisuća kuna u humanitarnoj aukciji dresova pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.