Prijava

Vaša prijava

Sutra se uklanja toranj s crkve Navještenja Blažene Djevice Marije: Evo koje ulice će biti zatvorene zbog radova

[]

Zbog uklanjanja dijela tornja s crkve Navještenja Blažene Djevice Marije, koji je oštećen u potresu, sutra, 27. siječnja od 7:30 do 14:30 sati za sav promet bit će zatvoreno Šetalište Franje Lučića (od križanja s Zagrebačkom ulicom do k.br. 6 Šetališta Franje Lučića) i Ulica Augusta Šenoe (od križanja s Šetalištem Franje Lučića do k.br. 7 Ulice Augusta Šenoe), objavili su danas iz goričke gradske uprave.

Obilazni pravci za motorna vozila bit će Zagrebačka ulica, Ulica kneza Branimira, Ulica kralja Dmitra Zvonimira s južne strane Šetališta Franje Lučića i Ulica Vjekoslava Majera sa sjeverne strane Šetališta Franje Lučića.

Autobusne linije br. 309, 321 i 335 koje s Terminala Velika Gorica prometuju Šetalištem Franje Lučića preusmjeriti će se na Ul. kralja D. Zvonimira. U povratku se prema Terminalu Velika Gorica vraćaju svojom redovnom trasom. Autobusno stajalište u Šetalištu Franje Lučića kod k.br. 16 privremeno se ukida.

– Molimo sve građane da se ne kreću i ne zadržavaju u zoni izvođenja radova zbog sigurnosti, navodi se u obavijesti.

Crkva Navještenja Blažene Djevice Marije zatvorena je odmah nakon potresa zbog oštećenja na zvoniku.

Objava Sutra se uklanja toranj s crkve Navještenja Blažene Djevice Marije: Evo koje ulice će biti zatvorene zbog radova pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.