Prijava

Vaša prijava

Udruge, traže se dobri programi i projekti: Grad Velika Gorica dodjeljuje gotovo 2,2 milijuna kuna

[]

Grad Velika Gorica raspisao je tri javna poziva za dodjeljuju sredstava udrugama iz područja kulture, socijalno-humanitarne, zdravstvene djelatnosti te za branitelje. Na raspolaganju je ukupno 2.180,000 kuna.

Najveći iznos namijenjen je za financiranje programa i projekata iz područja kulture i umjetnosti i to 1.040.000 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu iz područja kulture je 1.000 kuna, a najveći iznos je 240.000 kuna.

Na javni poziv se mogu javiti udruge, umjetničke organizacije, samostalni umjetnici i drugi pravni subjekti koji obavljaju djelatnosti iz područja kulture i umjetnosti.

Programi i projekti moraju se provoditi na području Grada Velike Gorice ili za korisnike s područja Grada Velike Gorice u 2021. godini.

Prihvatljivi programi i projekti su djelatnosti udruga za očuvanje tradicijske kulture, manifestacije i ostale aktivnosti u kulturi.

Projekti socijalno-humanitarne i zdravstvene djelatnosti te branitelji dobit će 885.000 kuna

Grad dodjeljuje financijsku potporu za programe i projekte socijalno-humanitarnog i zdravstvenog sadržaja te programe braniteljskih udruga koje provode udruge na području Grada Velike Gorice ili za korisnike s područja Grada Velike Gorice u 2021. godini. Za financiranje programa i projekata raspoloživ je ukupan iznos od 885.000 kuna.

Za socijalno-humanitarne i zdravstvene programe osigurana su sredstva u iznosu od 585.000 kuna.  Za programe braniteljskih udruga osigurana su sredstva u iznosu od 300.000 kuna.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu i projektu je 5.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 120.000,00 kuna.

Mogu se prijaviti programi/projekti iz područja socijalno-humanitarne djelatnosti, zaštite od nasilja u obitelji, projekti brige za umirovljenike i osobe starije životne dobi, prevencija bolesti i zdravstvene zaštite, briga za branitelje Domovinskog rata.

Jednokratna pomoć za socijalno-humanitarne, zdravstvene djelatnosti i branitelje

Grad dodjeljuje i jednokratne financijske potpore za udruge iz područja socijalno-humanitarne i zdravstvene djelatnosti te braniteljske udruge koje nisu dobile sredstva na drugim javnim pozivima.

Ukupan iznos namijenjen za jednokratne potpore iznosi 255.000 kuna. Za socijalno-humanitarne i zdravstvene aktivnosti osiguran je iznos od 80.000 kuna, a za aktivnosti udruga proisteklih iz Domovinskog rata osiguran je iznos od 175.000 kuna.

Sredstva su namijenjena za donacije i sponzorstva, obilježavanje značajnih datuma i važnih obljetnica, organiziranje susreta, natjecanja, priredbi, drugih manifestacija, jačanje kapaciteta udruge, edukacije.

Najmanji iznos financijske potpore koji se može prijaviti i ugovoriti je 1.000 kuna, a najveći iznos je 15.000 kuna.

 

 

Objava Udruge, traže se dobri programi i projekti: Grad Velika Gorica dodjeljuje gotovo 2,2 milijuna kuna pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Povećana pristupačnost mrežnih stranica GKVG