Prijava

Vaša prijava

Za udruge koje se bave zaštitom okoliša i prirode Grad Velika Gorice osigurao je 100.000 kuna: Udruga može dobiti najviše 20.000 kuna

[]

Grad Velika Gorica raspisao je javni poziv za udruge koje se bave zaštitom okoliša i prirode na području našeg grada. Na raspolaganju je 100.000 kuna. Za pojedini projekt udruga može dobiti od 3.000 kuna do najviše 20.000 kuna.

Na javni poziv se mogu prijaviti projekti razvoja inovativnih modela, tehnologija i rješenja u zaštiti prirode i okoliša, očuvanje i revitalizacija zaštićenih prirodnih područja, otkrivanje onečišćenih lokacija i onečišćivača na području Grada, čišćenje „divljih“ odlagališta otpada uz uspostavu mjera za sprječavanje njihovog ponovnog nastajanja. Prihvatljivi su i projekti edukacije građana, naročito djece i mladih, o zaštiti prirode i okoliša održavanjem radionica, tribina, konferencija, sajmova i drugih manifestacija te izradom tiskanih i elektroničkih edukacijskih materijala.

Svi prijavljeni programi i projekti moraju se provesti na području Grada Velike Gorice.

Rok za podnošenje prijava traje do 2. ožujka 2021. do 15:00 sati.

Svaka udruga može prijaviti samo jedan projekt iz područja zaštite okoliša.

Objava Za udruge koje se bave zaštitom okoliša i prirode Grad Velika Gorice osigurao je 100.000 kuna: Udruga može dobiti najviše 20.000 kuna pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.