Prijava

Vaša prijava

Nagradni natječaj za dječji fašnik: Gorička Turistička zajednica poziva vrtiće da se uključe i osvoje vrijedne nagrade

[]

Ove godine 112. Turopoljski Fašnik održava se online, no to ne znači da neće biti maskiranja i dobre zabave, a najkreativniji klinci i klinceze dobit će i nagrade. Turistička zajednica Velike Gorice otvorila je foto-video natječaj te poziva sve vrtićke skupine i njihove odgajatelje da se uključe.

– Pošaljite nam fotografije ili kratke video uratke (do 2 minute) i podijelite s nama kako ste obilježili fašnik u vašem objektu. Fotografije i video materijale dostavite nam putem naše Facebook stranice „Turopoljski fašnik“ , a uz objavljenu fotografiju ili video napišite naziv skupine i navedite naziv vašeg vrtića i adresu. Pet fotografija ili video uradaka s najviše lajkova osvojit će i nagrade. Prijave traju do 20. veljače – objavila je TZ Velike Gorice.

Tuopoljski fašnik ove se godine održava pod motom „Otkrij svoje drugo ja“, a cilj nam je pozvati građane da i u ovim izazovnim vremenima u sebi pronađu fašničkog zabavljača, maskeranta, svoju smiješnu i veselu, pomalo luckastu stranu, svoju ludu, svoj alter ego!

– Ne budi sam, pridaj se k nam, nek nam Fašnik svima izmami osmjeh na lica – poručuju iz Turističke zajednice

Objava Nagradni natječaj za dječji fašnik: Gorička Turistička zajednica poziva vrtiće da se uključe i osvoje vrijedne nagrade pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.