Prijava

Vaša prijava

Centar za djecu, mlade i obitelji organizira zanimljivu tribinu: Psiholozi otkrivaju kako u kriznim vremenima steći nove snage

[]

Povodom Tjedna psihologije Centar za djecu, mlade i obitelj organizira tribinu „Kako u krizi steći nove snage?“. Tribina će se održati u srijedu, 17. veljače u 18.00 sati u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta, Zagrebačka 37.

Na tribini će govoriti Ivana Ćosić Pregrad iz Zagrebačkog psihološkog društva, Dušanka Kosanović iz Family Laba, Sanda Puljiz Vidović, Centar za djecu, mlade i obitelj i Jelena Cvetnić, također iz goričkog Centra za djecu.

– Posljednjih godinu dana se suočavamo s novim izazovima u našim životima. Pandemija virusa COVID-19, uvođenje epidemioloških mjera, popuštanje mjera, online nastava, potresi… Svi ovi događaji su se odrazili na naš svakodnevni život, promijenili nas, ali su nam dali mogućnost i priliku da naučimo nešto o sebi i o drugima – kazala je Sanda Puljiz Vidović, ravnateljica goričkog Centra za djecu, mlade i obitelj najavljujući tribinu.

Zbog epidemioloških mjera obavezna je prijava dolaska na mail: info@centar-dmo-vg.hr.

Objava Centar za djecu, mlade i obitelji organizira zanimljivu tribinu: Psiholozi otkrivaju kako u kriznim vremenima steći nove snage pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


Prijevoz učenika Petrovina - PŠ Gradići

Izložba „Hrvatski Andersen“ u školskoj knjižnici