Prijava

Vaša prijava

Gorica dovela novo pojačanje: Junior Martinsson Ngouali stiže iz Švedske i opet je postao suigrač Hamada

[]

Dva dana nakon pobjede nad Šibenikom (1-0) prvi trening s Goricom odradio je novi igrač, 29-godišnji Junior Martinsson Ngouali. Veznom igraču koji stiže iz švedskog Hammarbyja puno ime je Serge-Junior Bertil Nicolas Martinsson Ngouali, ali on će se predstaviti ovako:

– Zovite me Junior! Tako me svi zovu, uključujući i obitelj i prijatelje…

Ugovor s Hammarbyjem istekao mu je 1. siječnja, u Goricu je došao kao slobodan igrač i potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, objavili su iz Gorice.

– Osjećaj je jako dobar, lijepo je doći u novi klub kad je riječ o ovako dobrom klubu i ovako dobroj momčadi. Lijep je osjećaj biti i u Hrvatskoj, na početku ove nove avanture – rekao je Junior nakon prvog fotografiranja s goričkim dresom.

junior
Junior je prvi put u Hrvatskoj i Velikoj Gorici

Pregledao je vizuru gradu u dnu dresa, doznao da su na dresu ispisane gradske četvrti i mjesta iz turopoljskoga kraja, ali o svom novom klubu zapravo je tek počeo skupljati informacije.

– Ne znam zasad dovoljno o Gorici, prvi put sam uopće u vašoj zemlji, no svi s kojima sam razgovarao rekli su mi lijepe stvari o Hrvatskoj općenito, a s klubom i momčadi najbolje me mogao upoznati Jiloan Hamad, s kojim sam igrao u Hammarbyju. Naravno da sam ga nazvao čim se pojavila opcija s Goricom i rekao mi je da je ovo skupina jako dobrih ljudi i igrača, da je atmosfera u klubu obiteljska, da se svi drže zajedno… U to sam se i sam uvjerio u ovim prvim danima. Sviđa mi se i grad, tako da se baš veselim svemu što nas čeka zajedno – ističe Martinsson Ngouali.

Objava Gorica dovela novo pojačanje: Junior Martinsson Ngouali stiže iz Švedske i opet je postao suigrač Hamada pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.