Prijava

Vaša prijava

Gorički HDZ odlučio: Krešimir Ačkar kandidat je za gradonačelnika Velike Gorice. Ačkar obećao da o protukandidatima neće reći ništa loše

[]

hdz

Gradski odbor HDZ-a Velike Gorice jednoglasno je večeras izabrao Krešimira Ačkara za kandidata stranke na predstojećim lokalnim izborima, objavili su iz goričkog HDZ-a.

– Zahvaljujem kolegicama i kolegama na iskazanoj potpori i izglasanoj kandidaturi za gradonačelnika Velike Gorice. Prolazimo kroz izazovno vrijeme nakon velikog potresa i još uvijek aktualne pandemije koronavirusa, vrijeme u kojem je Velika Gorica pokazala da ima veliko srce. Pred nama su lokalni izbori u svibnju na kojima očekujem pobjedu, a što nam potvrđuju i rezultati provedenih predizbornih istraživanja. Naša kampanja bit će naš svakodnevni rad na projektima za naše sugrađane i svakodnevna suradnja s njima. Svi mi zajedno smo Velika Gorica. Ono što osobno obećava je da o svojim protukandidatima neću reći niti jednu lošu riječ – izjavio je Krešimir Ačkar.

Krešimir Ačkar je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Velike Gorice, zastupnik u Hrvatskom Saboru te obnašatelj dužnosti gradonačelnika Velike Gorice.

 

Objava Gorički HDZ odlučio: Krešimir Ačkar kandidat je za gradonačelnika Velike Gorice. Ačkar obećao da o protukandidatima neće reći ništa loše pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.