Prijava

Vaša prijava

Velikogorički Neovisni za Hrvatsku podržat će Ivana Bekavca za gradonačelnika: On prepoznaje goruće probleme građana Velike Gorice

[]

neovisni

Neovisni za Hrvatsku Velika Gorica raspravljali su o nadolazećim lokalnim izborima na kojima neće imati svog kandidata za gradonačelnika Velike Gorice stoga su odlučili podržati kandidaturu dr. Ivana Bekavca za gradonačelnika, priopćili su iz stranke Neovisni za Hrvatsku.

– Dr. Bekavac pokazao je svojim dosadašnjim političkim djelovanjem, prepoznavanjem gorućih problema građana Velike Gorice, a poglavito prijedlozima rješenja kako zna, ima volje i zaslužuje povjerenje Velikogoričana. Neovisni za Hrvatsku vjeruje kako će kandidat dr. Ivan Bekavac ostvariti odličan rezultat na lokalnim izborima te i ovim putem pozivamo sugrađane da daju potporu kandidaturi dr. Bekavca – navodi se u priopćenju kojeg potpisuje Štefan Stanešić, predsjednik goričke podružnice NHR.

Objava Velikogorički Neovisni za Hrvatsku podržat će Ivana Bekavca za gradonačelnika: On prepoznaje goruće probleme građana Velike Gorice pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.