Prijava

Vaša prijava

Trgovački lanac koji posluje u Velikoj Gorici: Radnicima će u ožujku isplatiti 13. plaću i povišicu za prosječno 5 posto

[]

radnici

Radnici zaposleni u Lidlovim trgovinama i skladištima dobit će u ožujku 13. plaću i povećanje plaće u prosjeku za 5 posto.

– Radnicima u 102 Lidlove trgovine te u skladištima u Jastrebarskom i Perušiću isplatit će se 13. plaća, a s početkom nove poslovne godine, 1.3., dočekalo ih je i povećanje plaća za u prosjeku 5 posto – priopćili su iz Lidla.

Najveće plaće u maloprodaji imaju radnici dm-a koji zarađuju oko 10.000 kuna mjesečno, na drugom mjestu je Lidl sa 7.600 kuna, a na trećem Metro cash˛& carry sa 7.560 kuna.

I priopćenju se navodi da Lidl redovito svojim zaposlenicima osigurava i dodatne pogodnosti kao što su novčana nagrada (4000,00 kuna neto), božićnica (2000,00 kuna), uskrsnica (1000,00 kuna ), sezonski dodatak, prigodni darovi djeci zaposlenika (za sv. Nikolu, povodom rođenja djeteta, prvi dan škole), sistematske preglede te brojne druge pogodnosti.

Osim u brizi za svoje zaposlenike, Lidl se u proteklom razdoblju istaknuo i svojim društveno odgovornim poslovanjem te donirao značajne iznose kako u borbi protiv pandemije koronavirusa tako i za pomoć područjima stradalim u nedavnim potresima. Lidl i Kaufland zajednički su donirali ukupno 15 milijuna kuna potresom pogođenim područjima. Sredstva su uplaćena na račun Državnog proračuna RH za donacije u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“

 

 

Objava Trgovački lanac koji posluje u Velikoj Gorici: Radnicima će u ožujku isplatiti 13. plaću i povišicu za prosječno 5 posto pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.