Prijava

Vaša prijava

V.d. gradonačelnik Krešimir Ačkar obišao radove na Plesu: Jandriševa ulica dobila je novi asfalt, posao je vrijedan 147.000 kuna

[]

jandriševa

Radove VG Komunalca na asfaltiranju Jandriševe ulice na Plesu jutros je obišao v.d. gradonačelnik Krešimir Ačkar te je najavio i koje ulice su sljedeće za uređenje, objavili su iz gradske uprave. Jandriševa ulica asfaltira se u dužini 200 metara i 4 metara širine, a u tijeku su pripreme za završni sloj asfalta, pa se kraj radova predviđa za četvrtak.

– Nastavljamo s radovima na uređenju prometnica iako zimska sezona još nije završila, a uz asfaltiranja na širem području grada na red je došla Gradska četvrt Pleso. Investicija je vrijedna 147.000 kuna, a ovdje nas još čeka rješavanje Ulice Petra Zrinskog koja mora ići u potpunu rekonstrukciju i izgradnju kompletne infrastrukture. Nastavljamo s radovima s lijepim vremenom i svega onog što smo zacrtali po planu i programu u narednom razdoblju. Predstoje radovi u Tomaševićevoj, Lomnici, Petrovini, Lukavcu i onim naseljima gdje se radi Aglomeracija – rekao je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

U ime vijeća Gradske četvrti Pleso v.d. gradonačelniku Ačkaru zahvalio je Slavko Perković, predsjednik Gradske četvrti.

– Jandriševa ulicu dobila je asfalt. Sada slijedi uređenje Pleške, Noršićeve, lani je bila Nazorova, a u najavi nam je mega projekt Ulica Petra Zrinskog – rekao je Perković.

 

Objava V.d. gradonačelnik Krešimir Ačkar obišao radove na Plesu: Jandriševa ulica dobila je novi asfalt, posao je vrijedan 147.000 kuna pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.