Prijava

Vaša prijava

Ako ste vlasnik drvene kuće ili čardaka: Za obnovu možete dobiti do 50.000 kuna bespovratne potpore iz gradskog proračuna

[]

čardaka

Vlasnici drvenih kuća i čardaka mogu dobiti bespovratnu financijsku potporu za obnovu. Raspisan je javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih potpora iz goričkog gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja. Može se dobiti do 50 posto od traženog iznosa, a najviše do 50.000,00 kuna.

Iz gradske uprave pozvali su vlasnike, suvlasnike i korisnike tradicijskih objekata na području Grada Velike Gorice da podnesu prijavu za dodjelu financijske potpore iz gradskog proračuna za obnovu tradicijske graditeljske baštine Turopolja.

Troškovi unutarnjeg uređenja drvenih kuća i čardaka koji služe isključivo za stanovanje nisu prihvatljivi troškovi te se za njih neće odobravati financijske potpore. Prijavu za sufinanciranje radova ne mogu podnijeti vlasnici i suvlasnici građevine koji imaju evidentirana dugovanja prema Gradu Velika Gorica.

Javni poziv otvoren je do 12. travnja 2021. godine. Nepravovremene prijave kao i prijave za koje Povjerenstvo utvrdi da sadrže nedostatke zbog kojih nije moguće utvrditi sadržaj predloženih radova, neće se uzeti u razmatranje.

Po završetku radova, a najkasnije do 30. studenoga 2021., korisnik sredstava je dužan podnijeti izvješće o izvedenim radovima i preslike računa iz koje je vidljivo da je ugovoreni projekt završen.

Ugovorena sredstva za sufinanciranje radova Grad će isplatiti korisniku u roku od 30 dana od dana prihvaćanja izvješća o izvedenim radovima.

Objava Ako ste vlasnik drvene kuće ili čardaka: Za obnovu možete dobiti do 50.000 kuna bespovratne potpore iz gradskog proračuna pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.